Zouttabletten

  Het beste zout voor uw waterzuivering

  Bij Frygon kunt u ook zout voor uw waterontharder, ionenwisselaar of bronwaterzuivering bestellen. Wij leveren Regenit regeneratiezout – ook wel onthardingszout genoemd. Dit zijn vacuüm zouttabletten van zuiver vacuüm zout. Deze tabletten lossen eenvoudig en zonder reststoffen op in water en zijn ook geschikt voor elektrolyse.

  Regenit onthardingszout voldoet aan richtlijnen van de EN 973 norm: de hoogste Europese Norm wat betreft zuiverheidsklasse. De zoutblokjes worden dan ook geproduceerd uit een zout van voedingskwaliteit. De zouttabletten worden geperst onder een extreem hoge mechanische druk, zonder de toevoeging van antiklontermiddel.

  Zout bestellen

  U kunt de zakken onthardingszout gemakkelijk en snel afhalen op onze vestiging in Oosterwolde of bestellen in onze webshop, voor een scherpe prijs van slechts €10,00 per 25-kilo zak. Zout is ook verkrijgbaar in emmers, deze emmers zijn netjes te stapelen en door het stevige hengsel goed handelbaar. Het zout zit hygiënisch en veilig opgeborgen in een emmer en trekt geen vocht aan zoals in een zak. Wanneer u zout in emmer afhaalt betaalt u slechts €16,50 per emmer met 25 kilo zout.

  Zout bestellen?

  Bestel snel uw zout via Frygonzout.nl. Neem contact op via 0516-520680 of bestel rechtstreeks op onze webshop!

  Losse zakken zout kunt u afhalen in Oosterwolde voor een prijs van €10,00 per 25 kilozak of €16,50 per emmer.

  Regeneratiezout

  Regeneratiezout, zak 25 kilo.

  Pallet met 40 zakken onthardingszout á 25 kg.: