Dompelpompen

  Vuilwaterpompen in verschillende capaciteiten

  Dompelpompen (ook wel vuilwaterpompen of rioolpompen genoemd) hebben een grote capaciteit met lagere druk. Deze pompen kunnen worden uitgevoerd met een vortex waaier met grote doorlaat en zijn dus zeer geschikt om bedrijfsafval water of spuitwater te verpompen.

  Wij leveren en installeren dompelpompen met verschillende capaciteiten. Vraag gerust naar de mogelijkheden of download de complete pompen catalogus.

  Wilt u snel geholpen worden? Neem dan contact op via 0516-520680 of stuur een bericht via onze contactpagina.

  Beschikbare dompelpompen

  Foras 4F/A

  Dompelbare meertraps centrifugaalpompen voor 4″ putten. Terugslagklap aan uitlaatklep bevestigd. Pomp flens voor het koppelen met motors die gemaakt zijn volgens de NEMA standaard. Meest voorkomende toepassingen zijn civiel en landbouw.

  Foras 4FS

  4″ dompelbare perifeerpompen. Bijzonder geschikt voor huishoudelijke toepassingen, irrigatie systemen en drukinstallaties. Enkel-fase modellen zijn voorzien van een control-paneel.

  Foras 4F

  Motor-aangedreven dompelpompen uitgerust met waterbad of oliebad voor motor. Terugslagklep ingebouwd in de afgifteuitlaat. Meest voorkomende toepassingen zijn civiel en landbouw.