Over Frygon

  Uw specialist in waterbehandeling

  Wateroplossingen

  Dat er voldoende water met voldoende druk uit de kraan komt, is tegenwoordig niet meer zo vanzelfsprekend als vroeger. Steeds meer bedrijven en huishoudens zoeken dan ook naar oplossingen hiervoor.

  Frygon is gespecialiseerd in waterzuivering, bronboringen, brandputten, beregening, leidingsystemen en opslag van vloeistoffen. Wij leveren niet alleen de installaties, maar u kunt ook bij ons terecht voor advies en service. Wij hebben alle specialistische kennis in huis om u te voorzien van een wateroplossing op maat.

  Bronboringen

  Met onze boorstelling kunnen wij diepe bronnen met grote capaciteiten en diameters boren. Daarnaast leveren en monteren wij alle mogelijke zuiveringssystemen voor het verwijderen van ijzer, mangaan, hardheid, etc. Hierbij kunt u denken aan ontijzeringsinstallaties, ionenwisselaars, (vee)drinkwaterinstallaties, multifiltratiesystemen en waterontharders.

  Frygon beschikt over de volgende certificaten voor mechanisch boren:  VCA, NEN-EN-ISO 9001:2008 en BRL SIKB 2100 Protocol 2101 Mechanisch boren.

  Door ons gevarieerde aanbod komen wij op veel verschillende werklocaties. Wij bieden dan ook (water)oplossingen voor veehouderijen, viskwekerijen, autowasstraten, gladheidsbestrijding, wasserijen, zwembaden, sauna’s, bedrijven in de foodsector etc. Neem contact met ons op voor een wateroplossing op maat!

  Subsidies

  Wij werken samen met Katoele subsidie experts, samen met Katoele kan gekeken worden of u in aanmerking komt voor eventuele subsidies. Neem gerust contact met ons op als u hier vragen over heeft!

  Kennismaken?

  Neem dan contact op via 0516-520680 of stuur een bericht via onze contactpagina.