Reiniging met spuitpompen

  Zorg voor voldoende waterkracht

  Als het gaat om reiniging kan Frygon u een totaalpakket bieden. We installeren pompen met een druk tot 20 bar, zodat u voldoende waterkracht heeft om grondig te reinigen. U kunt kiezen uit bijvoorbeeld met of zonder frequentieregeling, mobiel of een vaste opstelling. Ook geven wij graag advies over de toe- en afvoer van het water dat gebruikt zal worden bij het reinigen.

  Spuitsets

  De meeste spuitsets bestaan uit een pomp, slang, slanghaspel en spuitstuk. Veelal wordt er gebruik gemaakt van dikke slangen, waardoor het erg zwaar is om een stal schoon te spuiten. De oplossing hiervoor is een sterke pomp in combinatie met een relatief dunne slang. Door de hoge waterdruk heeft een dergelijke stalreinigingsset voldoende kracht om grondig te reinigen. Zo kunt u veel schoonmaak-meters maken zonder veel extra moeite.

  Voorbeeld reiniging met een spuitset

  Door een waterpomp te gebruiken heeft u veel meer waterdruk en kunt u met een dunne en handzame slang gemakkelijk de stal schoonspuiten.

  Slanghaspels

  Bij Frygon kunt u ook terecht voor slanghaspels, zodat u uw melkput en stal gemakkelijk schoon kunt houden. Deze slanghaspels kunnen wij ook voor u monteren inclusief de bijbehorende slang en handspuit.

  Onze RVS slanghaspels zijn er in lagedruk (tot 16 Bar) en in hogedruk (300 Bar) uitvoering en hebben een automatisch oprolmeganisme (veerretour) d.m.v. dubbele veren. De slanghaspels kenmerken zich door hoge kwaliteit, waardoor deze lang mee gaan.

  Spuiten

  Naast de slanghaspels kan Frygon u ook verschillende spuitstukken leveren. Het is van belang om het juiste spuitstuk te gebruiken dat past bij de werkzaamheden of de druk of temperatuur van het water.

  Frygon biedt u:
  • Een uitgebreid scala aan mogelijkheden qua pompen
  • Een zeer variabel aanbod capaciteit (m³/uur) en drukken(bar)
  • Altijd een passende oplossing, juiste diameter slang, juiste capaciteit, druk, etc.
  • Realisatie van veel verschillende capaciteiten (m³/uur) d.m.v. verschillende nozzles en types
  Bij Frygon vindt u:
  • Spuitsets voor hogere druk (tot 20 bar)
  • Spuitsets voor vele doeleinden: stalreiniging, industrie reiniging, erf reiniging, etc.
  • Spuitsets i.c.m. een bron en een watertank met schoonwater opslag
  • Goede messing snel koppelingen, sterke spuiten, sterke slang
  • Een uitgebreid assortiment aan slangen, spuiten en slanghaspels
  • Spuitsets met: frequentieregelaars, aan-uit schakelaars, ster-driehoek schakelaars, overdrukbeveiliging, handpomp voor opstarten vanuit bron, temperatuurbewaking zowel ingebouwd als extern

  STORINGSDIENST

  CONTACT?

  Bel 0516-520680 of stuur een bericht via onze contactpagina.

  Een aantal voorbeelden van spuitsets