Waterontharders

  Frygon levert waterontharders aan installateurs tegen scherpe prijzen

  STORINGSDIENST

  ZAKELIJK WATERONTHARDERS BESTELLEN?

  Vraag uw persoonlijke prijzen aan! Neem contact op via 0516-520680 of stuur een bericht via onze contactpagina.

  Frygon is in Nederland importeur en erkend distributeur van de pentair watergroup.hierdoor kunnen wij een breed assortiment aan waterbehandelings apparatuur en producten leveren.

  De waterontharders zijn verkrijgbaar in verschillende capaciteiten. Onderstaande waterontharders zijn het meest gangbaar voor installatie bij particulieren. Voor deze waterontharders zijn ook diverse besturingsunits beschikbaar met verschillende opties en capaciteiten. Ook kunnen we bedrijfsmatige en industriƫle waterontharders leveren, met een serviceflow van 100 liter tot 30.000 liter per uur. Bel gerust voor meer informatie en prijzen.

  Bij Frygon vindt u:
  • Speciale installateursprijzen
  • Verschillende capaciteiten waterontharders
  • Speciale service voor installateurs
  • Hardheidstestsets voor leidingwater
  • Complete installatiepakketten
  • Zouttabletten

  waterontharders voor huishoudelijk gebruik

  Riversoft cabinet waterontharder met Peanut besturing

  Dit type waterontharder is verkrijgbaar in 4 uitvoeringen, de kleinste is een toestel bedoeld voor bijvoorbeeld een koffieautomaat in de horeca. De grootste is geschikt voor een groot gezin met meerdere badkamers.

  Riversoft 2Bloxx met Peanut besturing

  Met de Riversoft 2Bloxx waterontharder krijgt u de maximale prestaties in het kleinst mogelijke formaat. Deze ontharder kan bijvoorbeeld gemakkelijk in een kruipruimte of watermeter put geplaatst te worden. Ook kan het zoutvat tot wel 8 meter verderop neergezet worden.

  Logix Cabinet met 255 besturing

  De Logix is een luxe type waterontharder. Omdat deze ontharder erg zuinig af te stellen is, kunnen het spoelwater- en zoutverbruik geheel op elke situatie worden ingesteld. Het grote display geeft uitgebreide info weer zoals het waterverbruik en resterende capaciteit. Ook beschikt de waterontharder over een spoel- en service indicator.

  Logix 2Bloxx met 255 besturing

  Door de compacte afmetingen en de mogelijkheid om het zoutvat verderop te plaatsen kan deze waterontharder op vele manieren geplaatst worden. Dit type ontharder kunnen wij ook op maat voor de klant samenstellen wanneer deze bijvoorbeeld meer waterverbruik heeft dan een gemiddeld gezin.

  Een aantal voorbeelden van installatiemogelijkheden