Waterontharders

  Zacht water voor u en uw apparatuur

  Ontdek de voordelen van een waterontharder!

  Nooit meer kalkaanslag verwijderen!

  Met een waterontharder bespaart u tijd en ergernissen tijdens het schoonmaken. Geen geboen en geschrob meer en de kalkaanslag die er zit verdwijnt langzaam… Kalk schrobben is verleden tijd!

  Verleng de levensduur van uw apparaten

  Het ontkalken van uw koffiezetapparaat is verleden tijd na aanschaf van een waterontharder. Doordat er geen kalk meer in het water zit kan dit ook geen aanslag veroorzaken in uw vaatwasser, waterkoker, koffiezetapparaat etc. en zo gaan ze langer mee!

  Bespaar op zeep

  Kalk in het water houdt de werking van zeep tegen, daarom werk zeep werkt beter in water zonder kalk. Hierdoor hoeft u minder wasmiddel, afwasmiddel, vaatwasmiddel, shampoo, douchegel etc. te gebruiken. Dit scheelt u veel geld en is natuurlijk beter voor het milieu!

  Zacht water voor het hele gezin

  Zacht water is goed voor de huid. Het brengt verlichting bij huidproblemen en u krijgt er heerlijk zachte handen van!

  Bespaar energie

  Wanneer water wordt verwarmd naar ongeveer 62 graden Celsius, zet de kalk zich af in uw waterleidingnet en apparatuur. Zo komt er kalk in bijvoorbeeld uw boiler van de CV, quooker, koffiezetapparaat etc. Hierdoor is er meer energie nodig voor de warmteoverdracht. Zonder deze kalkafzetting bespaart u dus energie!

  Voor advies! Bel 0516-520680 of stuur een bericht via onze contactpagina.

  Wilt u ook zacht water?

  Neem contact op voor advies! Bel 0516-520680 of stuur een bericht via onze contactpagina.

  Uw eigen waterontharder

  Vanaf €645,-

  • Gratis advies vooraf
  • Inclusief BTW
  • Gratis 50 kilo zouttabletten
  • Exclusief montage
  • Snelle levering
  • Waterontharder op maat
  Vraag een offerte aan

  Voor advies! Bel 0516-520680 of stuur een bericht via onze contactpagina.

  Waarom het water in uw woning ontharden?

  Onze waterontharders zijn verkrijgbaar in verschillende capaciteiten. Afhankelijk van de grootte van uw gezin, het soort douche, bad of keuken in uw huis kunnen wij u adviseren over de juiste waterontharder. Onze specialisten weten precies welke waterontharder geschikt is voor uw waterhuishouding.

  Het is erg belangrijk om een waterontharder af te stemmen op uw waterverbruik. Frygon neemt daarom voor installatie de situatie en mogelijkheden met u door, om zo het beste advies te kunnen geven. Frygon belt of komt langs om de situatie te bespreken. Neem voor een passend advies contact met ons op!

  Werkingsprincipe

  Autotrol-kleppen onderscheiden zich door hun werkingsprincipe: ze hebben flappers die bediend worden door een nokkenas. Daardoor zijn er binnen in de klep geen onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn en dat levert de volgende voordelen op: wrijvingsloze dichtingen, eenvoudig onderhoud, langere onderhoudsintervallen en een langere levenscyclus van de klep.

  Kwaliteit

  Alle kleppen van Autotrol hebben belangrijke EU-certificaten: CE, 206 / 95 / EC laagspanning, 2004 / 108 / EC elektromagnetische compatibiliteit, ACS, WRAS en DM174. Bovendien heeft onze vestiging in Pisa het ISO-certificaat 9001:2015.