0516-520680

  De beste waterontharders tegen de scherpste prijs

  Reken af met het kalk in uw water

  Bent u het schrobben van kalkaanslag ook zo beu? Heeft u geen zin om steeds uw waterkoker te ontkalken? Bespaar tijd en moeite met een waterontharder van Frygon!
  Waterverzachter Riversoft

  U kent het wel: elke keer weer de douche uitdrogen omdat er anders witte vlekken achterblijven, één keer in de zoveel tijd het koffiezet apparaat ontkalken, strepen op de ramen na het ramen lappen…  Wanneer u zacht water gebruikt zijn al deze ergernissen verleden tijd!

  Een waterontharder van Frygon haalt het kalk uit uw water en bespaart u op die manier tijd, moeite en geld. Wij zetten alle voordelen van een waterontharder graag  voor u op een rijtje:

  Met een waterontharder bespaart u tijd en ergernissen tijdens het schoonmaken. De kalkaanslag verdwijnt vanzelf en u hoeft niet meer te schrobben en boenen… Nooit meer kalk verwijderen dus!

  Doordat er geen kalk meer in het water zit kan deze kalk ook niet meer aanslag veroorzaken in uw vaatwasser, waterkoker, koffiezetapparaat etc. en zo gaan deze apparaten veel langer mee!

  Kalk in water heeft als bijwerking dat het de werking van zeep tegen houdt, daarom werk zeep werkt beter in zacht water. Dit betekent dat u minder wasmiddel, afwasmiddel, vaatwasmiddel, shampoo, douchegel etc. hoeft te gebruiken. Hiermee bespaart u geld en het is beter voor het milieu!

  Het is niet wetenschappelijk bewezen, maar wel gehoord bij gebruikers van een waterontharder: huidproblemen verminderen of verdwijnen helemaal! Zacht water is tenslotte zacht voor de huid.

  Kalt zet zich af bij een watertemperatuur van ongeveer 62 graden Celsius. Dit betekent dat er bijvoorbeeld kalk in de boiler van uw CV, quooker, vaatwasser, radiatoren, koffiezetapparaat komt. Door deze kalkafzetting is er meer energie nodig voor de warmteoverdracht. Zonder deze kalkafzetting bespaart u dus energie!

  Download direct onze prijslijst

  Een waterontharder op maat

  Frygon staat voor kwaliteit. Daarom kunnen wij niet direct aangeven welke waterontharder voor u het meest geschikt is. Dit hangt namelijk af van uw thuissituatie: heeft u een groot of klein gezin, alleen een douche of ook een bad, een groot of klein huis, een kruipruimte of een kelder? Dit zijn allemaal zaken die meespelen bij de keuze van een waterontharder. Onze specialisten weten precies welke waterontharder geschikt is voor uw waterhuishouding.

  Het installeren van een waterontharder komt dus met vele voordelen:

  • U bespaart minimaal 50% op zeepverbruik. Dit is goed voor het milieu en uw portemonnee;
  • U houdt uw badkamer en keuken als nieuw;
  • U verlengt de levensduur en efficiency van uw huishoudelijke apparatuur;
  • Uw zachte water is mild voor de huid;
  • U bespaart tijd tijdens het schoonmaken;
  • U bespaart energie.

  Zij gingen u voor