Waterontharders

   Zacht water voor u en uw apparatuur

   Ontdek de voordelen van een waterontharder!

   Nooit meer kalkaanslag verwijderen!

   Met een waterontharder bespaart u tijd en ergernissen tijdens het schoonmaken. Geen geboen en geschrob meer en de kalkaanslag die er zit verdwijnt langzaam… Kalk schrobben is verleden tijd!

   Verleng de levensduur van uw apparaten

   Het ontkalken van uw koffiezetapparaat is verleden tijd na aanschaf van een waterontharder. Doordat er geen kalk meer in het water zit kan dit ook geen aanslag veroorzaken in uw vaatwasser, waterkoker, koffiezetapparaat etc. en zo gaan ze langer mee!

   Bespaar op zeep

   Kalk in het water houdt de werking van zeep tegen, daarom werk zeep werkt beter in water zonder kalk. Hierdoor hoeft u minder wasmiddel, afwasmiddel, vaatwasmiddel, shampoo, douchegel etc. te gebruiken. Dit scheelt u veel geld en is natuurlijk beter voor het milieu!

   Zacht water voor het hele gezin

   Zacht water is goed voor de huid. Het brengt verlichting bij huidproblemen en u krijgt er heerlijk zachte handen van!

   Bespaar energie

   Wanneer water wordt verwarmd naar ongeveer 62 graden Celsius, zet de kalk zich af in uw waterleidingnet en apparatuur. Zo komt er kalk in bijvoorbeeld uw boiler van de CV, quooker, koffiezetapparaat etc. Hierdoor is er meer energie nodig voor de warmteoverdracht. Zonder deze kalkafzetting bespaart u dus energie!

   Wilt u ook zacht water?

   Neem contact op voor advies! Bel 0516-520680 of stuur een bericht via onze contactpagina.